Eén specialisme

Heb je een zalig huis? Op een fijne plek? Maar wordt het te klein? Wil je extra ruimte voor een paar kleine druktemakers? Ieder een eigen kamer? Een flexplek? Een mooie master bedroom? Met walkin closet? En badkamer?

Denk dan eens aan je dak. Er ligt een vrije kavel op je huis. En het leuke is, je hebt hem al betaald. Het kan maar zo zijn dat je op je huis een extra etage mag maken. Waardoor je ruimte creëert voor al je dromen.

Dat is ons specialisme: Dakopbouwen. We doen niet anders. We doen niets liever. Dan klanten die uit hun jasje groeien blij maken met een mooie extra verdieping. Zodat je huis je thuis blijft, waar ieder z’n ding kan doen: slapen, spelen, lanterfanten, drukte maken, badderen, tutten, hobbyen, beetje werken, studeren, uitslapen en vooral lekker genieten, je thuis voelen. Dat is ons doel.

Het maken van zo’n extra laag thuis, is altijd maatwerk. Want iedereen is anders. Je hebt je eigen dromen en ideeën, je eigen mogelijkheden en wensen. Over de extra ruimte, de ideale indeling, de mooiste afwerking, de goeie inrichting, het praktisch gebruik, onderhoudsvriendelijke materialen maar ook zaken als licht, ventilatie, verwarming, veiligheid, energie, ecologie en duurzaamheid. Met misschien wel een gaaf dakterras, met buitenbar, BBQ, zonnebedden… Of zonnepanelen. Of een groendak. Met mos sedum. Met een vlinderboom, een bijenhotel en een vleermuizenkast. Het kan allemaal. Net wat je wilt.

Het realiseren van zo’n dakopbouw is een vak apart. Ons vak. Liefst ontzorgen we je van A tot Z. Inclusief alle rekenwerk, tekenwerk en vergunningen. Liefst maken we de opbouw helemaal prefab in de fabriek en zetten we hem in één dag op je huis. Liefst stemmen we het hele proces zo af op je wensen dat het voelt als een feestje. Daar worden wij dan weer blij van. En natuurlijk bepaal jij wat je wel of niet uitbesteedt, wat je liever zelf doet, of nog even uitstelt. Dat spreekt voor zich.

Als deze aanpak je aanspreekt, kom ik graag een keer langs. Om kennis te maken. En te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen. Wat jij of jullie voor ogen hebben. En of wij dat voor elkaar kunnen krijgen. Op tijd, op maat, binnen budget en met behoud van nachtrust. Want van een dakopbouw moet je niet wakker liggen, maar dromen en genieten.

Een dakopbouw voor iedereen! Project: Vinkeveen

Contact

SYTO Dakopbouwen B.V.
Singelgracht 6 wnsp
1398 XE  Muiden

Tel: +31 (0)294 450 585
Mob: +31 (0)653205762
Mail: syto@sytodakopbouwen.nl

Volg ons

Facebook
Twitter